Støvlbæk
4300
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4300,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Claus Støvlbæk

Jeg hedder Claus Støvlbæk Clausen og jeg har siden 1987 arbejdet med fast ejendom i Danmark, hvor mit speciale hurtigt blev de lidt større landbrug og ejendomme med herligheder. Det er det fortsat.

 

Mit fundament er opvækst på et landbrug med husdyrbrug og planteavl på Djursland. Efter en shipping uddannelse, hvor min mor syntes jeg skulle hjemmefra og lære noget andet og mere end landbruget, tog jeg på Vejlby Landbrugsskole og gennemførte en driftslederuddannelse. Det var ikke planlagt, at bonussen var min nuværende kone på 39. år, som gik på Århusegnens Husholdningsskole, som var sammenhængende med landbrugsskolen.

 

Efterfølgende overtog jeg halvdelen af mine forældres landbrug, og mens mine forældre passede den daglige drift, arbejdede jeg indtil 1987 med salg og marketing, primært hos Pindstrup Mosebrug A/S. Det skulle altså tilsyneladende have noget med jord at gøre!

 

Ud over formidling af ovennævnte specialer, vurderer jeg også for pengeinstitutter og realkreditinstitutioner.

 

Lad mig sige det lige ud – tillid, et grundigt arbejde og en god kommunikation, er mine styrker.

 

+ 45 20 11 14 68
cclausen@tdcadsl.dk
støvlbæk.com

Formidling af landbrug kræver indsigt og erfaring

Når vi ser bort fra ekstremerne i vejrliget og samle sten i foråret, er landmandsjobbet et blandt verdens bedste job.

Claus Støvlbæk Clausen er altid i sit es, når høstiden nærmere sig. Det ses vist også tydeligt!

Støvlbæk på høstarbejde