Referencer
399
page-template-default,page,page-id-399,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Et udpluk af solgte emner

 • Aggersvold Gods
 • Kongstedlund Gods
 • Sofienlund Gods
 • Raadved Kjærsgaard Gods
 • Nybrogaard v/Hadsund – planteavl og produktion
 • Fransbjerg v/Mariager – planteavl og skovbrug
 • Frydensberg v/Ebeltoft – planteavl og produktion
 • Høgholt v/Hadsund – planteavl og produktion
 • Skødshovedgaard v/Skødshoved på Mols – planteavl
 • Juelsminde v/Kolding – planteavl
 • Gudsøgaard v/Kolding – planteavl
 • Aalborggaarden v/Auning – planteavl – solgt 2 gange
 • Saldrupgaarden v/Lyngby – planteavl og produktion
 • Karpenhøj v/Fuglsø – planteavl
 • Krudthuset, Bønnerup – solgt 2 gange

Referencer

Tillykke med dine nye udfordringer og din måde at bruge dem på fremover.

Vi var glade for det samarbejde vi havde i forbindelse med salget af vores landbrug, specielt den hurtighed og måden det blev gjort på og vi ønsker dig god vind fremover og er glade for at vi kan finde dig på internettet, hvis vi skulle få brug for dig i andre situationer.

Tak endnu engang for god assistance.

Venlig hilsen Jens B. Kjær

Der er mig en glæde at få lejlighed til at knytte et par bemærkninger til et mangeårigt kendskab og samarbejde med ejendomsmæglerparret Vibeke og Claus Clausen Gl. Mølle ved Ørum Djurs.

Som sognepræst i Rimsø-Kastbjerg sogne har jeg været bosat på egnen i godt 22 år. I flere år har jeg benyttet Claus Clausens viden og erfaring, når jeg har haft behov for viden, erfaring og mægling med land- og skovbrug.

Tillid, åbenhed og en altid redelig fremtoning har været kodeord for Claus Clausens måde at arbejde på.

Og ikke mindst at gøre både køber og sælger tilfredse i en ejendomshandel.

I en tid, hvor det i medierne afsløres, at der er ”brodne kar i alle lejre” – også inden for ejendomsmæglerbranchen – er det vigtigt at understrege, at langt de fleste heldigvis er både hæderlige og anstændige mennesker, som ønsker at yde den bedste kvalitet og service. Claus Clausen tilhører den sidstnævnte kategori af ejendomsmæglere.

På det mere personlige plan hører det med, at Vibeke og Claus Clausen besidder menneskelige egenskaber og et livssyn, som gør samarbejdet og samværet med dem til en fornøjelse – ikke mindst på grund af deres humoristiske sans og positive syn på deres medmennesker.

Kurth Carlsson, Rimsø Præstegaard

Claus Clausen har i forbindelse med handel af landbrugsejendom og i en kompliceret etablering af en ny skovejendom udvist stor expertise og ydet en meget engageret indsats.
Claus Clausen har givet fornem rådgivning i både juridiske og i de erhvervsmæssige spørgsmål.

Vi kan kun give Claus Clausen de bedste anbefalinger.

Philip Mourier-Petersen, Danstrupvej 4A, 3480 Fredensborg

Jeg mødte første gang Claus Clausen for 12 år siden. Vi så på en nedlagt kro – ikke for at drive krovirksomhed, men for at se, om den rummelige bygning kunne svare til vores behov. Det kunne den ikke !

Det kunne til gengæld ejendomsmægleren, som var Claus Clausen. Han spurgte os om, hvad vi så var interesseret i, og da han fik det at vide, kørte han os ud til lige præcis den ejendom, som vi gerne ville have.

Den bor vi stadig i, så længe vi overhovedet kan. Han sikrede os en betalingsfrist på tre måneder, så han kunne nå at få solgt vores gamle ejendom. Det lykkedes også – med et yderst tilfredsstillende resultat.

Hvis jeg skulle købe ejendom igen, ville jeg naturligvis bruge Claus Clausen. Men jeg flytter altså ikke, så jeg må nøjes med at anbefale ham til andre. Det gør jeg gerne.

Sven Skovmand, forfatter