Helgenæsgaard
4280
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4280,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Helgenæsgaard

Sibirien 31, 8420 Knebel

Hvor heldig kan man være som ejendomsmægler at bringe en så smuk ejendom videre til en ny ejer? Jo, familien og undertegnede har tidligere handlet sammen. Vi kender hinanden.

Denne pragtvilla er opført i 1999 af de bedste materialer med sort tegl på taget, termovinduer, fuldmuret og i alt 331 vidunderlige kvadratmeter. Gulvvarme over alt. Trægulvene er sibirisk lærk. Indlagt fibernet med 200 MB.
Hvis du anstrenger dig, kan du finde et enkelt rum, hvor du ikke kan se vandet.

Velkommen

Brolagt parkering/vendeplads ved hovedindgang og et stort velkommen til Helgenæsgaard.

Hovedindgang til stuehus
Hovedindgang til stuehus

Vi byder indenfor

Hall med adgang til:
• gæstetoilet med dampbad
• indgang via glasdøre til køkken/spisestue
• indgang til printerrum og kontor (nordgavl)
• adgang til 1. Salen
Hall
Hall
Gæstetoilet
Gæstetoilet
Gæstetoilet

Gæstetoilet med dampbad og smukke fliser.

Kontor

Kontor

Stort kontor med tilhørende printerrum. Fra kontoret er der udgang til naturen.

Atelier

Atelier
Atelier
Atelier

Stort atelie med 8 m til loftet, udgang til terrasse og via en inspektionsgang på 1. salen kan du opleve værket ovenfra, hvis såfremt! Ateliet kan naturligvis anvendes til mange formål.

Køkken og spisekrog

Køkken
Køkken og spisekrog
Spisekrog
Kig fra køkken mod hall'en

Fra ateliet er der dør til hall og køkken. Køkkenet er af mærket Sie Matic med alle ønskelige hårde hvidevarer i bedste kvalitet som Miele og Atac. Vidunderlig spisekrog med fuld udsigt over vandet samt udgang til terrasse. Svært at løsrive sig spisekrogen.

Spisestue

Spisestue
Spisestue

Stor spisestue med svensk porcelænskakkelovn og udgang til terrasse. Stue og køkkenregion er således ét stor skønt rum.

TV-stue

TV-stue
TV-stue

Fra spisestuen er der adgang til TV-stue samt badeværelse med toilet, bedè og brusekabine. Fra spisestuen er der ligeledes nedgang til underetage.

Underetage

Indgang til underetage
Værelse, underetage
Badeværelse, underetage
Indgang til underetage
Værelse, underetage
Badeværelse, underetage

Når vi nu er i spisestuen, tar vi trappen til underetagen. Underetagen kan betragtes som en selvstændig lejlighed indeholdende bryggers med køkkenbord, vaskemaskine, tørretumbler, fryseskab, tørreskab samt 2 fryseskabe. Dertil 2 teknikrum til el og varmvandsbeholder og viktualie/vinkælder med køl. 2 værelser samt badeværelse med toilet, brusekabine og havudsigt. Underetagen har egen indgang.

1. sal

Tilbage til entreen med opgang til 1. salen. Her er indretningen en skabsgang, stort lækkert soveværelse med udgang til terrasse, påklædningsrum, kuffertrum, badeværelse med spabad, brusekabine samt toilet og bedè.

 

I tilknytning til ateliet i stueplan, er der en repos på 1. salen, hvor kunstneren kan inspicere værkerne oppefra. Der er mulighed for at udvide dette repos over hele ateliet, hvis såfremt.

En bolig som må betegnes som særdeles velproportioneret overalt med den smukkeste udsigt over vandet og markerne. Og endelig er det ikke en ulempe at være i rum, som skaber ro og velvære.

Omkring huset er der en robust og flot stensætning.

Udendørs

Udbygninger

Til et rigtigt landbrug hører maskinhus, garager, fyrrum, hønsehus og stald til heste, køer, får eller hvad du måtte ønske af besætning. Og selvfølgelig jord.

Maskinhus
Maskinhus

Ældre maskinhus med skråtag på ca. 90 m2 med eternittag, som står til udskiftning. Maskinhuset er sammenbygget med stalden.

Staldkomplekset er i grundplan ca. 286 m2 og et høloft på ca. 200 m2. Stalden har været indrettet samtidigt til køer og får. På et tidspunkt med 100 køer og 150 får. Der er fodersilo på ca. 8 m3.

Garage/fyr
Garage/fyr

Garage/fyr er i samme bygning, hvor garagen er på ca. 54 m2 belagt med brosten og plads til 2 biler med aut. port. Køleanlægget til viktualie/vinkælder er placeret i garagen. Fyrrummet på ca. 22 m2 og der er hhv. oliefyr, træfyr samt vandtank.

Hønsehus
Gæstehus
Værksted

Hønsehus: Ikke noget landbrug uden et hønsehus – ca. 26 m2. Friske æg hver morgen.

 

Gæstehus: En bid af det oprindelige stuehus står tilbage med ca. 42 m2 – et par værelser, køkken og badeværelse. Det er en temperamentssag, om du vil renovere eller nedrive.

 

Værksted: Et godt rum på ca. 52 m2 til værksted eller opbevaring med stor port i gavlen.

Jordtilliggende

22 ha eller omregnet 39,9 tønderland smukt, smukt landskab, kuperet og pt. bortforpagtet til nabo. Og med jord direkte til vandet som det ses på kortet. Og dermed mulighed for en bådplads, fiskeri og ikke mindst, en travetur til vandet.

Udbudsprisen er kr. 14.9 mill. på kontantbasis inklusive værende småmaskiner.

 

Bemærk den lave ejendomsværdiskat på kr. 28.000 årligt.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du mere end velkommen til at ringe/maile og du om ønsket, kan få en kode til datarummet.

Er du købeklar – er vi forhandlingsparate.

 

cclausen@tdcadsl.dk eller tlf. 20 11 14 68